Θάνατος 76χρονου ασθενούς: Σύλληψη για ανθρωποκτονία
Δικογραφία σε βάρος 58χρονου αλλοδαπού σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης του περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, ο αλλοδαπός κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και μετά τη σύλληψή του φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο. Όπως τονίζεται ο κατηγορούμενος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με το θύμα ηλικίας 76 ετών.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, πιθανή αιτία για το πρωτοφανές έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 58χρονος ενοχλούνταν από τον ήχο του μηχανήματος αναπνευστικής υποστήριξης με το οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής, πάσχοντας από κορoνοϊό.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος και τον βρήκαν νεκρό, ενώ το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης εξέπεμπε ηχητικό σήμα.
Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.
πηγή: kathimerini.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
