Το αναισθητικό κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – ΒΙΝΤΕΟ
«Μια μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά» λέει ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης
Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα.
Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
“Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά”, ανέφερε χαρακτηστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.
Οι επιστήμονες στο εξιδεικευμένο εργαστήριο του ΑΠΘ που κάνουν τις αναλύσεις, θα έχουν καταλήξει πιθανότατα ακόμα κι μέσα στις επόμενες ώρες, αν η επίμαχη δοσολογία ήταν τοξική.
Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τόσο οι γιατροί που έχουν απομείνει, όσο και οι γονείς της 9χρονης που βρίσκονται στη Πάτρα κι παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις. Μέχρι στιγμής όπως διαρρέει το περιβάλλον τους δεν έχουν δεχθεί κλήση και δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα από κανέναν.
Το νέο κύμα των εξελίξεων άρχισε να τρέχει χθες το απόγευμα. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και συνεπώς χωρίς να μπορεί να γίνει συσχετισμός με κληρονομικά ζητήματα που να σχετίζονται με τους θανάτους των παιδιών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εμμηνόπαυση: Τα 10 «ύπουλα» συμπτώματα πριν τα 40
Τέλος στα ψεύτικα προφίλ στο Facebook; Η απάντηση της Meta στην εποχή της AI
Η ομάδα «Σημείο Μηδέν» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Τι πραγματικά πίνουμε από τα πλαστικά μπουκάλια: Οι αόρατοι κίνδυνοι για την υγεία
Η Meta διαφημίζει την AI χωρίς να δείχνει AI και κανείς δεν κατάλαβε γιατί
