Θανόπουλος: «Πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη»
Το πρώτο παιχνίδι για το 2025 εντός έδρας θα δώσει το Σάββατο η ομάδα του Απόλλωνα η οποία θ αντιμετωπίσει τον Ιόνιο με στόχο τη νίκη.
Για τον αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση η οποία αναφέρει: «Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα μας για τον αγώνα του Σαββάτου, (11/1, 16.30) όπου θα υποδεχτεί τον ΑΣ Ιόνιος, για την 13η αγωνιστική της National League 1 και έχει στόχο να επιστρέψει στις νίκες.
Για τον αγώνα του Σάββατου μίλησε ο πατρινός γκαρντ Γιάννης Θανόπουλος ο οποίος τόνισε: «Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα από τον Ηλυσιακό και όλη την εβδομάδα εύχυμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα με τον Ιόνιο.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις στην Basket League, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε πάση θυσία τη νίκη και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Στο βυθό της Άνδρου αρχαίο ναυάγιο ΦΩΤΟ
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Εθελοντική αιμοδοσία στην Κλειτορία για την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου ΦΩΤΟ
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Αίγιο: Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών στην Παναγία Τρυπητή τον Αύγουστο
