Θάσος: Επιχείρηση διάσωσης 18χρονου τραυματία στο Υψάριο
Πυροσβέστες τον εντόπισαν σε δύσβατο σημείο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής επιχείρηση διάσωσης ενός 18χρονου ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε δύσβατη περιοχή στο Υψάριο της Θάσου.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό ύστερα από κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα μηχανισμός διάσωσης.
Χάρη στον άμεσο γεωεντοπισμό του νεαρού, στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θάσου.
Οι διασώστες εντόπισαν τον 18χρονο να φέρει τραυματισμό στο πόδι και τον μετέφεραν με ασφάλεια σε προσβάσιμο σημείο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του σε νοσηλευτική μονάδα.
Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
