Θέμης Αδαμαντίδης: «Έπρεπε να έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τα παιδιά.

θέμης αδαμαντίδης

«Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για την καριέρα του, τα παιδιά του και την αγάπη που έτρεφε για τους γονείς του.

«Ξεκινάμε 20 Οκτωβρίου με Κατερίνα Στανίση και Γιάννη Καψάλη στο Vegas. Tο τραγούδι ήταν αυτό που είχα επιλέξει να κάνω από μικρός και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. H μητέρα μου με βοήθησε στη καριέρα μου, με ακολουθούσε εκεί που δεν μπορούσα να πάω μόνος μου.

Από 14 χρόνων τραγουδούσα επαγγελματικά. Λόγω της δουλειάς μου έχασα τα «γράμματα», αντί να χαθώ μέσα στα βιβλία χάθηκα στα μαγαζιά», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ποιοι καλλιτέχνες αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τον Θέμη Αδαμαντίδη;

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν πρότυπο μου. Τον λάτρεψα ως καλλιτέχνη και άνθρωπο. O Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει ότι πρέπει να τραγουδάω λαϊκά τραγούδια. Οι άνθρωποι που με γνώριζαν, μου έχουν φερθεί ωραία. Δεν βλέπω καθόλου τι λένε για μένα, δεν ασχολούμαι, έχω μείνει στην πραγματική ζωή», αποκάλυψε.

Υπήρξαν στιγμές που «λύγισε»;

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραδέχθηκε πως, «υπήρξε περίοδος που λύγισα επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και σκέφτηκα να κάνω άλλη δουλειά. Δεν θα με ενδιέφερε να ακουστεί για μένα ότι έχω καλή φωνή, άλλα ότι θέλω το κάλο όλου του κόσμου. Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, άλλα άλλες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν, για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Παλιότερα με πλησίασαν για να με ρωτήσουν κάτι κουτσομπολίστικο, και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα».
Πώς διαχειρίζεται τα παιδιά του;

Σύμφωνα με το newsit, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής υπογράμμισε πως, «δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, αλλά έχω κάνει λάθος, έπρεπε να έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θα γίνω πάππους από τον δεύτερο μου γιο, Αντώνη, περιμένει μία κορούλα».

«Το τραγούδι που με αγγίζει περισσότερο είναι “Ο συνήθης ύποπτος”. Όταν είμαι στεναχωρημένος, δεν μπορώ να τραγουδήσω, πριν βγω στη σκηνή περνάω δύσκολες στιγμές, άλλα πάνω στη σκηνή το ξεχνάω. Ένα τραγούδι που άφησα και το μετάνιωσα είναι το “Αν το λες αυτό αγάπη” του Δημήτρη Κοντολάζου. Αρκετά από τα τραγούδια μου δεν θα τα έλεγα, έκανα κάποια χατίρια. Στους γονείς μου θα έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα στη ζωή μου», δήλωσε κλείνοντας.