Θεσσαλονίκη: 54χρονος απείλησε με σφυρί αστυνομικούς
Ο 54χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Με σφυρί απείλησε τους αστυνομικούς ένας άνδρας σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, όταν αυτοί πήγαν εκεί μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Όπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος «πρωταγωνιστής» αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των τριών αστυνομικών που πήγαν στο κατάστημα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για να τον ελέγξουν. Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους βρίζει, κραδαίνοντας ένα σφυρί. Τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή και θαμώνων του καταστήματος. Το περιστατικό στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.
Ο 54χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Παρουσιάζεται η «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στο Μηχανουργείο ΦΩΤΟ
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς να σώσετε την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμό
Η Apple μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει για τα 20 χρόνια του iPhone
Σίντι Κρόφορντ: Πέθανε στα 27 του ο γιος της – Η τελευταία του ανάρτηση
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
