Θεσσαλονίκη: 55χρονη βίαζε τον γιο της οικιακής βοηθού της
Η 55χρονη κατηγορείται, ότι βίαζε τον γιο της οικιακής βοηθού της, για ολόκληρα εννέα χρόνια.
Η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ερευνά μια σοκαριστική υπόθεση, με 55χρονη σήμερα γυναίκα να κατηγορείται ότι βίαζε για χρόνια τον ανήλικο γιο της οικιακής της βοηθού.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην Ελληνική Αστυνομία, η 55χρονη βίαζε τον γιο της οικιακής της βοηθού από όταν εκείνος ήταν 9 ετών. Κατά τη σχετική καταγγελία, ο εφιάλτης για το αγόρι κράτησε για 9 ολόκληρα χρόνια, μέχρι και τον περασμένο Μάιο.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 55χρονης ημεδαπής για τα αδικήματα του βιασμού και κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.
Προηγήθηκε καταγγελία, αρχικά στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας, σύμφωνα με την οποία η ανωτέρω διέπραττε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 18χρονου (σήμερα) ημεδαπού, από την ηλικία των 9 ετών έως και το Μάιο του 2025, εκμεταλλευόμενη την απουσία της μητέρας του η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και διέμενε μαζί με το γιο της στην οικία της 55χρονης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Ετρεξαν στη φύση για το Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Άρης Μουγκοπέτρος: Τον τραυματισμό μου τον έχω αφήσει πίσω, λες και δεν έγινε ποτέ τίποτα
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
