Θεσσαλονίκη: 6χρονο παιδί ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και έπαθε δύο φορές ανακοπή!
Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 6χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε, κι ενώ μετέβη με τους κηδεμόνες του στο Κέντρο Υγείας Σοχού.
Το παιδί έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το οποίο και εφημέρευε.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως ιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.
Το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν και πάλι υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.
«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου στο Σταροχώρι ΦΩΤΟ
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Πώς λειτουργούν τα βίντεο 90 λεπτών στο Instagram: Ο οδηγός για τη νέα λειτουργία Features
Οι εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
