Θεσσαλονίκη: Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από 58χρονο σε αθλητικές εγκαταστάσεις
Οι ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν πως τις παρενοχλούσε στον χώρο των εγκαταστάσεων, όπου και προπονούνταν.
Οι υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν αρχίσει να γίνονται η δυσάρεστη πραγματικότητά μας, και στο φως πλέον έρχονται διαρκώς ακόμα περισσότερες περιπτώσεις, όπως εκείνη των ανήλικων αθλητριών στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλαν 58χρονο για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο όπου προπονούνταν.
Το καταγγελλόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι αθλήτριες (ηλικίας 15 και 16 ετών) και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εργάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου προπονούνται, στην περιοχή του Δήμου Θέρμης.
Σύμφωνα με τις κοπέλες οι πράξεις του 58χρονου συνιστούν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους και έγιναν με λόγια και χειρονομίες, το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
Αφού τα τρία ανήλικα κορίτσια απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, που θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
