Θεσσαλονίκη: Ανήλικη λήστεψε το σπίτι των θετών γονιών της
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω νομικές διαδικασίες.
Δύο νέοι και μια ανήλικη κοπέλα, συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για κλοπή από το διαμέρισμα των θετών γονιών της 14χρονης στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Η ανήλικη χρησιμοποίησε τα κλειδιά του διαμερίσματος για να εισέλθει μαζί με τους συνεργούς της, έναν 21χρονο και έναν 15χρονο, και να αφαιρέσουν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 10.000 ευρώ.
Οι κλοπιμαία περιλάμβαναν 3.000 δολάρια ΗΠΑ, 2.200 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε στην οικία του 15χρονου στις Συκιές και επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω νομικές διαδικασίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας στο 22ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Παναγοπούλου για Χαρδαβέλλα: Είκοσι μήνες απέφευγα να καθαρίσω το email μου
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
