Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν δύο οικιακές βοηθοί για κλοπή 50 χρυσών λιρών
Κατά τις απολογίες τους στο δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, οι δύο οικιακές βοηθοί είπαν ότι ποτέ δεν έμειναν μόνες στο σπίτι με τον 91χρονο και ότι έκαναν μόνο τη δουλειά τους, χωρίς να αφαιρέσουν ποτέ τίποτα.
Αθώες κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δύο 51χρονες οικιακές βοηθοί από τη Γεωργία. Κατηγορούνταν για κλοπή 50 χρυσών λιρών από το σπίτι υπέργηρου άνδρα, στη συμπρωτεύουσα. Απαλλάχθηκαν λόγω αμφιβολιών.
Κατά τις απολογίες τους στο δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, οι δύο οικιακές βοηθοί είπαν ότι ποτέ δεν έμειναν μόνες στο σπίτι με τον 91χρονο και ότι έκαναν μόνο τη δουλειά τους, χωρίς να αφαιρέσουν ποτέ τίποτα.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο εισαγγελέας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ζήτησε την απαλλαγή των δύο 51χρονων κατηγορουμένων από τη Γεωργία, επισημαίνοντας ότι δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματά τους στο σπίτι του υπέργηρου άνδρα που τις κατήγγειλε, ούτε βρέθηκαν οι 50 χρυσές λίρες στην κατοχή των δύο γυναικών.
«Δεν έμπαινε κανένας άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας, χωρίς να είμαστε παρόντες. Μόνον αυτές έμεναν μόνες κατά διαστήματα. Μια μέρα, είδα τη μία από τις δύο να αφήνει έξω από την πόρτα μία σακούλα, που δεν περιείχε σκουπίδια. Ανέβηκα με σκάλα στο σημείο που είχα κρυμμένες τις λίρες, πάνω από την ντουλάπα και είδα ότι έλειπαν», ανέφερε ο 91χρονος στο δικαστήριο, χωρίς, όμως, να πειστούν οι δικαστές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Πρώτη γενική συνέλευση για την ΑΜΚΕ «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» στην Πάτρα:
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
