Θεσσαλονίκη – Δεύτερο περιστατικό σε λίγες μέρες: Γέμισε το αμάξι του βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει
O νεαρός οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε να βάλουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, όση βενζίνη χωράει, και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να πληρώσει.
Ένας 21χρονος μαζί με ένα άλλο άτομο, έβαλαν βενζίνη σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη και αποχώρησαν χωρίς να καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο. Είναι μία από τις 12 συνολικά περιπτώσεις ταυτοποίησης ατόμων μέσα στο τελευταίο 24ωρο που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.
Ο νεαρός οδηγός μπήκε σε βενζινάδικο και είπε στον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Του έβαλε 86 ευρώ και τότε έβαλε μπροστά και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Πριν από σχεδόν ένα μήνα ανάλογη κλοπή είχε σημειωθεί σε βενζινάδικο της Πυλαίας.
Σύμφωνα με το seleo.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 21χρονου, ο οποίος τέλη Απριλίου του 2022 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας και αφού γέμισε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του με βενζίνη αξίας 133 ευρώ, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στον Πριόλιθο ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Λίλιθ στον γενέθλιο χάρτη: Η ανυπότακτη πλευρά της ψυχής!
