Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν βενζίνη και μπαταρίες από μεγάλα οχήματα – Συνελήφθη 38χρονος
Περισσότερες από 70 μπαταρίες μεγάλων οχημάτων είχε καταφέρει και είχε κλέψει ένας 38χρονος τις τελευταίες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, μαζί με ακόμα δύο άτομα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάνω από 77 μπαταρίες φορτηγών, μηχανημάτων έργων και τρακτέρ φέρεται να έκλεψε 38χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία ακόμη μπαταρία από φορτηγό στην περιοχή της Σίνδου.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μαζί με δύο συνεργούς του, έναν 45χρονο και μία 36χρονη προέβησαν από τον Φεβρουάριο σε 22 κλοπές και απόπειρες κλοπών, όχι μόνο μπαταριών αλλά και καυσίμων (1.200 λίτρα πετρέλαιο), με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να προσδιορίζεται σε 18.000 ευρώ.
Όπως ανακοινώθηκε, οι περιοχές δράσης τους ήταν η Ν. Μαγνησία, η Χαλάστρα, το Ανατολικό, τα Κύμινα, τα Ν. Μαλγάρα και η ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – δύο πιστόλια, τριάντα φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι Έλληνες, ενώ ο 38χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στο σχολείο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Αγίου Στεφάνου ΦΩΤΟ
Αμφίποδα καρκινοειδή χρησιμοποιούν γιγάντιες αράχνες θάλασσας ως ταξί στον Ειρηνικό
Η Meta θέλει να εμπιστευτούμε το Muse AI και του έδωσε το πιο χαριτωμένο πρόσωπο που μπορούσε
Ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζει πέντε χρόνια γάμου με τη Βασιλική Μιλλούση
Ρωτήσαμε δύο AI πού θα ήθελαν να ζήσουν για πάντα: Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
