Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 72χρονος που έριξε με αεροβόλο σε γάτα
Ο 72χρονος άνδρας, ο οποίος έριξε με αεροβόλο σε μία γάτα στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία.
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ένας ηλικιωμένος από την περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Ο 72χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο μία γάτα.
Ο 72χρονος άνδρας, ο οποίος έριξε με αεροβόλο σε μία γάτα στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία.
Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε ο ηλικιωμένος αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας φόνου ζώου συντροφιάς. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν σημάδεψε τη γάτα, άλλα έριξε στον αέρα με πλαστικές σφαίρες.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τον κατηγορούμενο να «ρίχνει» από το μπαλκόνι του σπιτιού του προς το ζώο, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Η γάτα, πάντως, δεν εντοπίστηκε για να εξεταστεί και να εκτιμηθεί η κατάστασή της.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Ο Καλαβρυτινός παίκτης της Patras Stratego Team Δημήτρης Κοσμόπουλος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Κρήνη πλημμύρισε παραμύθια και χρώματα στην έναρξη του φεστιβάλ αφήγησης ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
