Θεσσαλονίκη: Επέστρεψαν τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας – ΒΙΝΤΕΟ
Εκατοντάδες άτομα στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ ξεφάντωσαν μέχρι τα ξημερώματα.
Επέστρεψαν… δριμύτερα τα κορονοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα λόγω καλοκαιριού.
Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ της Παρασκευής, διασκεδάζοντας χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού, αφού κανένας δεν φορούσε μάσκα και φυσικά η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων, δεν υπήρχε.
Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο νεαροί, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, χορεύουν στους ρυθμούς του DJ, θυμίζοντας και πάλι εποχές προ-κορονοϊού, ενώ πριν από μόλις λίγες ημέρες, οι ειδικοί συζητούσαν για αυστηρότερα μέτρα προστασίας στη Θεσσαλονίκη, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, κάποιοι επέλεξαν να σκαρφαλώσουν ακόμη και πάνω στα δέντρα για να χορέψουν, αλλά και να έχουν καλύτερη οπτική του πάρτι.
Όλα αυτά την ώρα που η Θεσσαλονίκη βρίσκεται κοντά στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη καθώς τα κρούσματα και οι νοσηλείες στην συμπρωτεύουσα αυξάνονται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 8/11: Λέων – Νέοι ορίζοντες και αισιοδοξία!
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
