Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ 

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με τον  δήμαρχος να… πατά το κουμπί για να ανάψουν τα 350.000 φωτάκια του φυσικού έλατου!

δέντρο

Στα γιορτινά της ντύθηκε η πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο!Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας πάτησε λίγο μετά τις 19:00 μ.μ. το κουμπί, ώστε να ανάψει το έλατο 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Επιπλέον, την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης με μία μοναδική συναυλία, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Τάσος Σωφρονίου.

δέντρο

 

δέντρο

Παράλληλα, μία ιδιαίτερη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης με τις μελωδίες της, ενώ το παρών στην φωταγώγηση του δέντρου έδωσαν εκπρόσωποι φορέων τη πόλης.

δέντρο

Συνολικά ο άξονας στην Αριστοτέλους φωτίστηκε με 350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα άναψε ολόκληρος ο εορταστικός διάκοσμος που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

δέντρο

Επιπροσθέτως, τοποθετήθηκαν χαμηλά φυσικά έλατα, κόκκινοι πύργοι, οι οποίοι διαθέτουν φωτιστικό εξοπλισμό, ώστε να δημιουργεί μία συγχρονισμένη κίνηση φωτός.

δέντρο

Τέλος, δίπλα από την κεντρική σκηνή, έχουν τοποθετηθεί δύο σπιτάκια σκανδιναβικού τύπου, εκ των οποίων το ένα θα αξιοποιείται για κοινωνικές δράσεις, ενώ στο δεύτερο θα φιλοξενείται ραδιοφωνικός σταθμός καθ’ όλη την διάρκεια των Χριστουγέννων.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop