Θεσσαλονίκη: Μία βόλτα κατέληξε σε τραγωδία – Νεκρός ο 22χρονος οδηγός, τραυματίες οι φίλοι του
Μοιραία κατάληξη είχε η νυχτερινή βόλτα τριών νέων στη Θεσσαλονίκη, όταν το όχημά τους ξέφυγε από τον δρόμο και συνετρίβη σε ΚΑΦΑΟ και περίφραξη σχολείου.
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις νέοι περίπου 20 ετών, κινούνταν στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε ΚΑΦΑΟ και στη συνέχεια κατέληξε στην περίφραξη ιδιωτικού σχολείου της περιοχής.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε να κόψει την οροφή του οχήματος για να απεγκλωβίσει τον 22χρονο οδηγό, ο οποίος όμως είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύονται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους 2026: Τι πρέπει να ξέρετε για την έκδοση και ενεργοποίηση του voucher
Prime video: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα που φοράνε οι ηθοποιοί στη σειρά που βλέπετε
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Tο GPT 6 Astra προκάλεσε blackout και η OpenAI πάγωσε τις νέες συνδρομές στο Pro
