Θεσσαλονίκη: Πλήρωμα ασθενοφόρου κατηγορείται για κλοπή καρδιογράφου
Η υπόθεση, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2024, εξιχνιάστηκε πρόσφατα από την Ελληνική Αστυνομία.
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο μέλη πληρώματος ιδιωτικού ασθενοφόρου κατηγορούνται ότι έκλεψαν καρδιογράφο αξίας 1.800 ευρώ από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», την ώρα που είχαν μεταφέρει ασθενή.
Η υπόθεση, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2024, εξιχνιάστηκε πρόσφατα από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, μιας 37χρονης γυναίκας και ενός 44χρονου άνδρα. Σύμφωνα με τις αρχές, το πλήρωμα φέρεται να αφαίρεσε το μηχάνημα κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτό.
Μετά από έρευνες, ο καρδιογράφος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε κλειστό χώρο στάθμευσης στην περιοχή των Πεύκων, τον οποίο χρησιμοποιούσε η 37χρονη. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε και το ασθενοφόρο, που επίσης κατασχέθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
