Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αγροτών στην Επανομή με στόχο το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι αγρότες από την ανατολική Θεσσαλονίκη οι οποίοι από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους στην πλατεία της Επανομής.
Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι αγρότες από την ανατολική Θεσσαλονίκη οι οποίοι από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους στην πλατεία της Επανομής.
Οι αγρότες, οι ξεκίνησαν λίγο πρις τις 12:00 με δεκάδες τρακτέρ έως τον κόμβο του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, όπως λένε, τονίζουν ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό η 15μελης επιτροπή από τα μπλόκα της χώρα και ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Όπως ανέφερε ο αγρότης από την Επανομή, Βασίλης Συμεωνίδης, θα κατέβουν προς το αεροδρόμιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. “Αυτά που μας είπε η κυβέρνηση προχθές είναι γελοία και αυτά που μας δίνει είναι ψυχούλα”, τόνισε, κάνοντάς λόγο για κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης.
“Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο. Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε ούτε “έμφραγμα”, ούτε μποτιλιάρισμα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε για την κάθοδο στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα”, ανέφερε.

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης αποτελούν “σταγόνα στον ωκεανό” , καθώς δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους και να έχουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να διασφαλίσει ότι σε περίπτωση που οι αγρότες κινηθούν προς το αεροδρόμια δε θα δημιουργηθούν προβλήματα.
Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στην Νίκαια της Λάρισας, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Την ίδια ώρα ξεκινά και η σύσκεψη στο Επιμελητήριο των Σερρών με τη συμμετοχή των αγροτικών συλλόγων από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια σύσκεψη που όπως επισημαίνουν είχε οριστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
