Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος στο αεροδρόμιο Μακεδονία για την απαγωγή των δύο παιδιών του από τη Σουηδία
Ο 43χρονος έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Σουηδία.
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης (03.09.2024) ένας 43χρονος από την Υεμένη.
Σε βάρος του 43χρονου από την Υεμένη εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Σουηδία, καθώς κατηγορείται για αρπαγή των δύο ανήλικων παιδιών του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη σύλληψή του είχε μαζί του τα δύο παιδιά (4 και 9 ετών). Ο 43χρονος έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Σουηδία.
Από την άλλη τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε προστατευτική δομή μέχρι να τα παραλάβουν οι συγγενείς τους και να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις αυτά τα 4 πράγματα στη θύρα USB για να την καθαρίσεις
Περίπατος στο κέντρο και επίσκεψη στο Δημαρχείο, για τα παιδιά των Κατασκηνώσεων Πάτρας ΦΩΤΟ
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Neuromancer: Η σειρά που περίμεναν 40 χρόνια οι sci-fi fans έρχεται στο Apple TV
Συνέντευξη Τύπου για την Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας AGREXA
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Η Καρυάτιδα σε περιοδεία
