Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στην Τούμπα ο 34χρονος μητροκτόνος της Χαλκηδόνας
Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαρτίου, όταν η 71χρονη μητέρα του 34χρονου σκοτώθηκε από τα ίδια του τα χέρια.
Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε στην Τούμπα μετά από έρευνες 2 εβδομάδων από τις Αρχές, κατά τις οποίες εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα που διέπραξε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις Αρχές, ο 34χρονος μητροκτόνος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο της Τούμπας και συνελήφθη. Θεωρούν πως περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαρτίου, όταν η 71χρονη μητέρα του 34χρονου σκοτώθηκε από τα ίδια του τα χέρια. Υπήρχαν φόβοι ότι ο ίδιος μπορεί να είχε δώσει τέλος στη ζωή του, επειδή είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Πατρών – ΠΑΣΑΠΠ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
Λαμπρός εσπερινός στον Ψαθόπυργο για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Νέο μοντέλο, νέος agent: Τι φέρνει η Meta
