Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με κλεμμένα αυτοκίνητα
Τα αυτοκίνητα είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα.
Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν τρεις συλλήψεις στο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με κλεμμένα αυτοκίνητα από τις περιοχές της Τούμπας και της Ανάληψης.
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπάθησαν να θέσουν σε κίνηση, με αντικλείδια, τέσσερα οχήματα, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή, τα προηγούμενα 24ωρα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πρόκειται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την Αστυνομία για δύο Σύριους και έναν Ιρακινό, μεταξύ αυτών και ένας 16χρονος, οι οποίοι, όπως προέκυψε επιπλέον από την αστυνομική έρευνα, δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην χώρα μας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε χώρους πάρκινγκ στις περιοχές Ανάληψη και Τούμπα.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ τα κλεμμένα οχήματα αναμένεται να παραδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Πηγή: newsbeast.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
