Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το βενζινάδικο – Αστυνομικοί  εντός του καταστήματος

Από  βίντεο φαίνεται εντός του βενζινάδικου να είναι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι μόλις ενημερώνονται από τον υπάλληλο για το ότι ο πελάτης έφυγε χωρίς να πληρώσει, σηκώνονται από τις θέσεις τους, φορούν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν από το κατάστημα.

16χρονος

Ακόμη ένα βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας που αφορά την υπόθεση του 16χρονου Ρομά που δέχτηκε πυρά από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σε αυτό το βίντεο, φαίνεται το αυτοκίνητο του 16χρονου στο βενζινάδικο την ώρα που βάζει βενζίνη, και όταν αυτός φεύγει χωρίς να πληρώσει ο υπάλληλος του καταστήματος ενημερώνει τους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.

Από το βίντεο φαίνεται εντός του βενζινάδικου να είναι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι μόλις ενημερώνονται από τον υπάλληλο για το ότι ο πελάτης έφυγε χωρίς να πληρώσει, σηκώνονται από τις θέσεις τους, φορούν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν από το κατάστημα.

Το ράδιο Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως το βίντεο από τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του βενζινάδικου.

Στο πρώτο καρέ διακρίνεται ο 16χρονος οδηγός του ΙΧ να φεύγει από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει. Στο δεύτερο ο υπάλληλος του πρατηρίου μιλάει με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στο βενζινάδικο και στη συνέχεια εκείνοι βγαίνουν για να τον καταδιώξουν.

Το νέο βίντεο προκαλεί ερωτήματα καθώς στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. δεν αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί βρισκόταν εντός του καταστήματος. Ειδικότερα αναφέρεται ότι ο υπάλληλος ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι βρισκόταν πλησίον του σημείου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Την 01.00 ώρα περίπου σήμερα (05-12-2022) νεαρός ημεδαπός – οδηγός Ι.Χ. Φορτηγού, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ν. Μοναστηρίου, όπου εφοδιάστηκε με πετρέλαιο δίχως να καταβάλει αντίτιμο και αποχώρησε, σύμφωνα με σχετική καταγγελία του υπαλλήλου, ο οποίος άμεσα ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρίσκονταν πλησίον του σημείου.

Αστυνομικές πηγές στη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσαν στο in μετά τη δημοσίευση των βίντεο ότι όντως οι αστυνομικοί βρισκόταν εντός του βενζινάδικου χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν εάν ανάμεσά τους ήταν και αυτός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά.

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου σε δηλώσεις του στο ράδιο Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν απείλησε, ούτε μίλησε άσχημα στον υπάλληλο, ο οποίος κράτησε την πινακίδα και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments