Θετικά τα μηνύματα για την υγεία του Ερικσεν, τι είπε η Δανέζικη Ομοσπονδία
Η νέα λιποθυμία του παίκτη συνέβη κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Δανίας με την Ουκρανίας
Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία, παγώνοντας τους πάντες. Όμως ανέκτησε τις αισθήσεις του και αναχώρησε για το νοσοκομείο.
Η Ομοσπονδία της Δανίας κοινοποίησε τα λόγια του γιατρού της ομάδας, Μόρτεν Μπόσεν, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός για την κατάσταση του Έρικσεν.
Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας μέσω του γιατρού της ομάδας:
Σοκ στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κατέρρευσε ξανά ο Κρίστιαν Ερικσεν
“Ο Κρίστιαν είναι καλά και έφυγε μόνος του από το γήπεδο. Όπως το βλέπω, ο βηματοδότης λειτουργεί, όπως πρέπει. Έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, αλλά τις ξαναβρήκε γρήγορα και ήμασταν άμεσα κοντά του. Τώρα χρειάζεται περισσότερες εξετάσεις στο νοσοκομείο, προκειμένου να βρούμε τι προκάλεσε το περιστατικό.
Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του και με τους γιατρούς στο νοσοκομείο. Αλλά ο Κρίστιαν τα πηγαίνει καλά και μου ζήτησε να χαιρετήσω τους πάντες και όλους τους ποδοσφαιριστές”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Discord χρησιμοποιεί πλέον AI για να καταλάβει αν είστε άνω των 18
Στην Achaia Clauss το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης ΦΩΤΟ
Τέλος το λίθιο; Οι νέες μπαταρίες από αλάτι αλλάζουν τα πάντα στην ενέργεια
You Can See Everything: Ένα αλλόκοτο ντοκιμαντέρ για την ιδρύτρια της Theranos λίγο πριν μπεί φυλακή
Η «Κοινο_Τoπία» θωρακίζει τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και στηρίζει τους πληγέντες της Αχαΐας ΦΩΤΟ
