Θετικός ο Πλεύρης για «Αιμοδυναμικό» στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η προκήρυξη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου, για προσλήψεις 2 ιατρών.

Θετικός ο Πλεύρης για «Αιμοδυναμικό» στο Νοσοκομείο Αγρινίου Συνάντηση του Κώστα Καραγκούνη με τον Θάνο Πλεύρη

Θετικός, στο να εγκριθεί αναγκαίο κονδύλι προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για τη λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος, σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανανίας της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη ως προς το αίτημα της διοίκησης προς την 6η ΥΠε, με βάση την αναγκαιότητα που έχει η περιοχή για μία τέτοια Μονάδα, ώστε να καλύψει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

«Είναι λυπηρό να χάνονται ζωές στον αγώνα δρόμου που κάνουν οι υγειονομικοί για την μεταφορά ασθενών, είτε στην Πάτρα είτε στα Ιωάννινα» του ανέφερε ο κ. Καραγκούνης
Ο κ. Πλεύρης αναμένει το αίτημα να του διαβιβασθεί από την 6η ΥΠε και έτσι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες που θα απαιτηθούν.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

Παράλληλα, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η προκήρυξη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου, για προσλήψεις 2 ιατρών. Οι θέσεις αφορούν, 1 επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και 1 θέση διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Χειρουργικής (για τη ΜΕΘ).

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments