Θλίψη στο «Three Action», πέθανε η μητέρα του Παναγιώτη Λυκούδη

Μια μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην αθλητική οικογένεια του «Three Action» η είδηση του θανάτου της Ευγενίας Λυκούδη, μητέρας του επικεφαλής του Αίολου Αγυιάς, Παναγιώτη Λυκούδη.

Θλίψη στο «Three Action», πέθανε η μητέρα του Παναγιώτη Λυκούδη Εφυγε από τη ζωή η μητέρα του επικεφαλής του Αίολου Αγυιάς, Παναγιώτη Λυκούδη

Η σχετική ανακοίνωση του «Three Action» αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές και σύσσωμη η μεγάλη αθλητική οικογένεια του «Three Αction», του Αίολου Αγυιάς και της ΑΕ Αγυιάς εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια στον επικεφαλής του Αίολου Αγυιάς Παναγιώτη Λυκούδη, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Ευγενίας. Η απώλεια είναι μεγάλη και η είδηση τραγική. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».

Θυμίζουμε ότι ο Π. Λυκούδης είναι και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η. Το σχετικό ψήφισμα της Ενωσης αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στο άκουσμα του θανάτου της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΛΥΚΟΥΔΗ,  μητέρας του Προέδρου της Ε.Σ.Κ.Α.- Η.  συνεδρίασε εκτάκτως, κι αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα:

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η καθώς και οι εργαζόμενοι σε αυτή , εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους και τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια , για την απώλεια της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΛΥΚΟΥΔΗ, μητέρα του Προέδρου της Ε.Σ.Κ.Α.- Η Παναγιώτη Λυκούδη,  που πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 79 ετών,  και ομόφωνα αποφάσισαν:

– Nα παραστεί  αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.

– Nα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της, σε όλους τους αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής .

– Nα  κατατεθεί στεφάνι στην σορό της.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-5-2023 και ώρα 15.00 στο Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β κοιμητήριο Πατρών στην Λεύκα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ