Θρίαμβος για Κασούμη με νέο ατομικό ρεκόρ στο Πανελλήνιο ΦΩΤΟ

Εξαιρετική εμφάνιση από τον πρωταθλητή του Κούρου, που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο

Θρίαμβος για Κασούμη με νέο ατομικό ρεκόρ στο Πανελλήνιο ΦΩΤΟ

Με μία συγκλονιστική κούρσα ο Γιώργος Κασούμης του Κούρου έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα με εμπόδια, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στη Θήβα.

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής, παρά το γεγονός ότι διανύει την πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, σημείωσε ασύλληπτη επίδοση με χρόνο 13.69 (+0,5), καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ και αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει!

Μάλιστα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, Αλέξανδρου Παπανδρεόπουλου, ο Γιώργος Κασούμης κατάφερε να φτάσει στην κορυφαία αγωνιστική του κατάσταση τη στιγμή που έπρεπε, φτάνοντας δίκαια την κορυφή.

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Γιώργο και τον προπονητή του Αλέξανδρο για την δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά. Η συνέχεια προβλέπεται λαμπρή»!, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Κούρου.