Θύμα απάτης η τραγουδίστρια Άννα Βίσση

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο καθώς φαίνεται πως έχει συνήθεια των επιτήδειων να χρησιμοποιούν φωτογραφίες αλλά και fake συνεντεύξεις για να ψαρέψουν τα υποψήφια θύματά τους.

Άννα Βίσση

Όπως πολλοί άνθρωποι της showbiz, έτσι και η Άννα Βίσση, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομά της για να πουλήσουν προϊόντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο καθώς φαίνεται πως έχει συνήθεια των επιτήδειων να χρησιμοποιούν φωτογραφίες αλλά και fake συντεντεύξεις για να ψαρέψουν τα υποψήφια θύματά τους.

Αυτή τη φορά, η Άννα Βίσση, αντιλήφθηκε ότι κάποιος θέλει να πλουτίσει εις βάρος της και δεν δίστασε να κάνει δύο αναρτήσεις στα social media προκειμένου να προστατέψει τον κόσμο.

«Παρακαλώ μην πατάτε σε συνδέσμους που χρησιμοποιούν το όνομα της Άννας Βίσση για να πουλήσουν δήθεν προϊόντα. Αναφορά και διαγραφή», έγραψε η Άννα Βίσση σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

 

Άννα Βίσση

 

Άννα Βίσση

 

Διαβάστε επίσης:

 

Συστάσεις από την επιτροπή λοιμώξεων για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, νοσοκομεία και ΜΜΜ

Πάτρα: Πώς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καφέ για διακίνηση κοκαΐνης – Τι αναφέρει η Αστυνομία για την αποκάλυψη του pelop.gr – ΦΩΤΟ

Τροχαίο στο Σχιστό: «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια» – Κατέγραψε σε βίντεο τη μοιραία σύγκρουση

Κασσελάκης: «Happy new year guys» από το Τέξας