Τι αποκάλυψε ο μεσολογγίτης κομμωτής της Αννας Μαρίας για την κηδεία;

Τι δήλωσε ο ίδιος για την εμπειρία του.

κομμωτής

Ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας είναι o κομμωτής που επιμελήθηκε τα χτενίσματα της Αννας Μαρίας, της Αλεξίας και της Θεοδώρας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ακολουθώντας το πρωτόκολλο που επιτάσσει ένα συγκεκριμένο στυλ, το οποίο και φρόντισε να αναδείξει.

Οπως δήλωσε στο Mega ο γνωστός κομμωτής, η συνεργασία του με την τέως βασιλική οικογένεια είναι πολύ θερμή, αποκαλύπτοντας πως: «Είναι σαν να μπαίνω σε ένα δικό μου σπίτι». «Είναι τόσο απλοί άνθρωποι και μάλιστα την Κυριακή, επειδή είχαμε ξανά επαφή, η Αννα Μαρία όταν μπήκα μέσα με ρώτησε “τι κάνει η μαμά σου;”. Είναι άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων.

κομμωτής

Ακόμα και την ημέρα της κηδείας, που ήταν βαρύ το κλίμα, όταν έφυγα από το σπίτι, είπα σε όλους κουράγιο, γιατί οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας. Οπως περιέγραψε ο Κωνσταντίνος, η Αννα Μαρία ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ όλα τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν συντετριμμένα από τον χαμό του πατέρα τους.

κομμωτής

Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας είναι ο Ελληνας κομμωτής που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision το 2021 στην Ολλανδία. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος είχε επιληφθεί το χτένισμα διαφόρων μελών των αποστολών μαζί με άλλους συναδέλφους του από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments