Τι είπαν Ζαΐμης-Νικολακόπουλος στη συνάντησή τους στο Υπουργείο
Στο τέλος της συνάντησης τόσο ο Υφυπουργός κ. Νικολακόπουλος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν να έχουν μια στενή συνεργασία με σκοπό την προαγωγή της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών στην Αχαΐα.
Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο.
Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την ατζέντα της επίσκεψης να επεκτείνεται σε όλα τα σημαντικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και αφορούν την Αχαΐα. «Η συνεργασία για προσπάθεια επίλυσης θεμάτων του τόπου μας είναι συνεχής και απαιτεί τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική πρωτοβουλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.
Στο τέλος της συνάντησης τόσο ο Υφυπουργός κ. Νικολακόπουλος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν να έχουν μια στενή συνεργασία με σκοπό την προαγωγή της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών στην Αχαΐα.
Διαβάστε επίσης:
Εσβησε κάθε ελπίδα για τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο
Στην Πάτρα φιλοξενούνται 53 μετανάστες, συλλήψεις διακινητών και η «ταρίφα»
Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα: Ποια η κατάσταση της υγείας της
Μητσοτάκης: Το κράτος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένεια
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
