Τι θα γίνει με τη λειτουργία του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου Πάτρας

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς τον ΟΛΠΑ με αίτημα τη συνέχιση διάθεσης του χώρου και πέραν του Σεπτεμβρίου.

mega emvoliastiko kentro

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά το τέλος του μήνα.

Παρά το γεγονός ότι ξανάνοιξε η πλατφόρμα και δέχεται ραντεβού αλλά αυτό δεν διασφαλίζει τελικά την παράταση της λειτουργίας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς τον ΟΛΠΑ με αίτημα τη συνέχιση διάθεσης του χώρου και πέραν του Σεπτεμβρίου. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι χθες οι άνθρωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα αρμόδια υπουργεία ώστε να πάρουν σχετικές απαντήσεις αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το αίτημα πάντως της περιοχής και το οποίο διατύπωσε έγκαιρα ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος προς κάθε αρμόδια αρχή είναι η συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου.
Κυρίαρχος λόγος είναι να ανασταλεί η λειτουργία των δύο Εμβολιαστικών Κέντρων σε ΠΓΝΠ και «Αγιο Ανδρέα» τα οποία πιέζονται πέραν των άλλων από τα αυξημένα περιστατικά κορονοϊού και να λειτουργήσει πλήρως το συγκεκριμένο κέντρο.

Παράλληλα όπως επισήμανε στη σχετική επιστολή του ο κ. Μπονάνος: «Θεωρώ ότι σε μία κρίσιμη για την εξέλιξη της πανδημίας εποχή, το μήνυμα για τον εμβολιασμό πρέπει να είναι μονοσήμαντο και δυνατό και όχι αμφίσημο. Το κλείσιμο της συγκεκριμένης δομής που λειτουργούσε με άψογο τρόπο, διαφημίζοντας την λειτουργία και τους μηχανισμούς της πολιτείας, αποτελεί πλήγμα για την πορεία των εμβολιασμών της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας. Τη στιγμή μάλιστα που κατέγραψε ανοδική πορεία εμβολιασμών 400 έως 450 την ημέρα, σε σχέση με την κάμψη που είχε παρουσιάσει γενικότερα ο εμβολιασμός τον μήνα Αύγουστο».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ