Τι θα κάνει τώρα ο Μπέος, θα κατέβει με τα δεύτερα;

Είναι η πρώτη φορά που ο Στιβ Μπένετ και η ΚΕΔ απαντούν στο ζήτημα του ορισμού διαιτητών ελίτ κατηγορίας

Τι θα κάνει τώρα ο Μπέος, θα κατέβει με τα δεύτερα;

Ανυποχώρητος δηλώνει ο Στιβ Μπένετ σχετικά με το θέμα του ορισμού ξένων διαιτητών στα παιχνίδια των ομάδων των πλέι-οφ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, απαντώντας στις ανακοινώσεις του Βόλου, αλλά και του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκαθαρίζει ότι θα καλούνται ξένοι διαιτητές μόνο για τα δύο από τα τρία παιχνίδια των πλέι-οφ, χωρίς να επισημαίνει σε ποια από αυτά.
Στη συνέχεια της η ενημέρωση από την ΚΕΔ αναφέρει ότι ο πρόεδρός της θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να έρχονται τρεις διαιτητές λόγω των υποχρεώσεών τους σε άλλα πρωταθλήματα. Τέλος για το ζήτημα επιλογής διαιτητών ελίτ κατηγορίας υπογραμμίζει ότι η διαθεσιμότητά τους είναι πολύ περιορισμένη.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Στιβ Μπένετ και η ΚΕΔ απαντούν στο ζήτημα του ορισμού διαιτητών ελίτ κατηγορίας. Όπως και πως οι θέσεις του αρχιδιαιτητή έρχονται σε… μετωπική σύγκρουση με τα «θέλω» της Σούπερ Λίγκας και το αίτημα που έχει καταθέσει.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
Σχετικά με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:
1. Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές.
2. Ο κ. Μπένετ θεωρεί ότι είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
3. Οι ελίτ διαιτητές στην UEFA είναι μόνο 26 (27 με τον κ. Σιδηρόπουλο) και όλοι αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλέον των εθνικών τους πρωταθλημάτων, άρα η διαθεσιμότητα έλευσης ελίτ διαιτητών είναι πάρα πολύ περιορισμένη.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments