Την 25η Μαρτίου τίμησε η Πάτρα – Δείτε την παρέλαση και φωτογραφίες

Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις επετειακές εκδήλωσης της 25ης Μαρτίου, στην Πάτρα.

Μαρτίου

Στις σημερινές επετειακές εκδηλώσεις Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024 που πραγματοποιούνται στην Πάτρα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στην Ι.Π. Μεσολογγίου βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης, Αθανάσιος Μπαλέρμπας και στον Πύργο ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμά την Επανάσταση του 1821 στη Γη της Φλόγας, της φλόγας της λευτεριάς και των μεγάλων αγώνων για την αναγέννηση της πατρίδας, διοργανώνοντας εκδηλώσεις στην Πάτρα, στον Πύργο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, αναφέρει με ανακοίνωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Καλάβρυτα.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Πάτρα, καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, θα παραστεί στο Μεσολόγγι  και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, στον Πύργο.

Στην Π.Ε. Αχαΐας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπούν

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας, στα Καλάβρυτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Τάκης Παπαδόπουλος, στο Αίγιο, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Άννα Μαστοράκου στην Χαλανδρίτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παναγιώτης Αντωνόπουλος στην Κάτω Αχαΐα και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα στο Αίγιο.

Στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπούν

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστος Παϊσιος στη Ναύπακτο, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Στυλιανός Μπλέτσας στην Αμφιλοχία, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Νικόλαος Κατσακιώρης στο Αγρίνιο, η Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη για θέματα ισότητας, άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και των φυλετικών διακρίσεων, Αμαλία Βούλγαρη, στον Αστακό και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιος Κοντογιάννης, στο Θέρμο, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Δαουτίδης στη Βόνιτσα.

Στην Π.Ε. Ηλείας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπούν

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος στον Πύργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Νικολακόπουλος στον Πύργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, στο Πανόπουλο, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα υγείας, Γιώργος Παναγούλιας, στην Γαστούνη.