Την Κυριακή ο εορτασμός της Επετείου Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου Πατρών

Την εκδήλωση θα τιμήσει ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης Δ. Αναγνωστόπουλος

Την Κυριακή ο εορτασμός της Επετείου Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο εορτασμός της 57ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Τελετών “Οδυσσέας Ελύτης”.

Η συγκεκριμένη επέτειος έχει βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ παράλληλα συνδυάζει το διττό εορτασμό: της ιδρύσεως του Ιδρύματος και του προστάτη Άγιου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέα.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών, θα χαραιτήσει ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και ο Πρυτάνης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας.

Κεντρική ομιλία με θέμα: «Η Αχαΐα στον Αγώνα της Εθνεγερσίας» θα πραγματοποιήσει ο Δικηγόρος, Συγγραφέας & Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου, κ. Χρήστος Αθ. Μούλιας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό επίλογο από το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος». Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπάνια κειμήλια της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου τα οποία θα εκτίθενται στην είσοδο της Αίθουσας Τελετών.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 μέχρι 25.11.2021.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ