Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου: Αύριο η συζήτηση στο ΣτΕ

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αιγίου ολοκληρώνεται ο νέος χάρτης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου: Αύριο η συζήτηση στο ΣτΕ Από παλαιότερη κινητοποίηση των φορέων της Αιγιάλειας με αίτημα την παραμονή του Τμήματος

Αύριο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο δήμος Αιγιάλειας ζητώντας να μην εφαρμοστεί το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει τη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας
από το Αίγιο στην Πάτρα.

Αν και η διαδικασία είναι τυπική, υπό την έννοια ότι όλα δείχνουν ότι το αίτημα δεν θα γίνει δεκτό, δεν παύει να είναι το τελευταίο γρανάζι πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά του.

Την πλευρά του Πανεπιστημίου Πατρών θα εκπροσωπήσει η νομική σύμβουλος, Γεωργία Πίττα και ως συμπαραστάτης θα είναι το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλιβιζάτου.

Η ολοκλήρωση της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αιγίου, είναι και το τελευταίο παζλ που θα συμπληρώσει τον νέο χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών που είναι το πρώτο στη χώρα που έκανε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα το συγκεκριμένο βήμα.

Από την πλευρά του, πάντως, το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι έτοιμο σε όλα τα διαδικαστικά που αφορούν τη λειτουργία του Τμήματος. Οπως μας ανέφερε ο πρύτανης, Χρήστος Μπούρας, «την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η εξεταστική περίοδος για όλα τα τμήματά μας και γι’ αυτά που έχουν μετακινηθεί στην Πάτρα. Είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι όλη αυτή η προσπάθεια που έχουμε κάνει θα ολοκληρωθεί προς όφελος των φοιτητών μας και της αναβάθμιση των σπουδών τους».

Η ΣΤΕΓΑΣΗ

Οπως έχει γράψει η «Π» το Τμήμα Φυσικοθεραπείας και τα Τμήματα Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Μουσειολογίας που μετακινήθηκαν από το Αγρίνιο και τον Πύργο αντίστοιχα, στεγάζονται πλέον στο κτίριο Β’ που βρίσκεται πίσω από το κτίριο της πρυτανείας.

Επίσης το Τμήμα Λογοθεραπείας ,που μέχρι τώρα στεγαζόταν στο παλαιό κτίριο της Μιμόζας, μεταφέρθηκε στα παλαιά κτίρια του Οικονομικού Τμήματος κάτω από το κτίριο της πρυτανείας.

Τέλος, το Τμήμα Γεωπονίας από την Αμαλιάδα στεγάζεται στα άρτια οργανωμένα και ανακαινισμένα κτίρια του Τμήματος Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής στο Μεσολόγγι.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ