Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου: Κλείνει και το τελευταίο μέτωπο

Το 2o Τμήμα Διακοπών του ΣτΕ θα αποφασίσει, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, επί των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η δημοτική αρχή της Αιγιάλειας με αίτημα να εφαρμοστεί το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει τη μεταφορά.

Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου: Κλείνει και το τελευταίο μέτωπο

Αυτή την εβδομάδα θα κλείσει και το τελευταίο μέτωπο για το Πανεπιστήμιο Πατρών που αφορά τη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, από το Αίγιο στην Πάτρα.

Το 2o Τμήμα Διακοπών του ΣτΕ θα αποφασίσει επί των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η δημοτική αρχή της Αιγιάλειας με αίτημα να εφαρμοστεί το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει τη μεταφορά.

Το Τμήμα αυτό είναι η μοναδική εκκρεμότητα εφαρμογής του νέου χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Η μεταφορά των άλλων Τμημάτων από το Αγρίνιο, τον Πύργο και την Αμαλιάδα έχουν ολοκληρωθεί.

«Ολα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχαμε κάνει. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται σε όλους που συμμετείχαν στη διαδικασία και εργάστηκαν συντονισμένα και οργανωμένα» μας ανέφερε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας.

Ακόμα και για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει προετοιμαστεί ώστε να διεξαχθούν οι εξετάσεις κανονικά και να ξεκινήσουν οι εγγραφές χωρίς προβλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της χώρας που εφαρμόζει νέο ακαδημαϊκό χάρτη.

Πλέον, η διοικητική αρχή του πανεπιστημίου θα δώσει βαρύτητα σε άλλα θέματα. Σε ερώτημά μας για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της πρυτανικής αρχής ο κ. Μπούρας μάς είχε απαντήσει:

«Εξωστρέφεια, διεθνοποίηση και φυσικά θα δώσουμε βαρύτητα στη φοιτητική μέριμνα για τους φοιτητές μας. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια σε όλες τις διεθνείς κατατάξεις το πανεπιστήμιό μας θα είναι ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Αυτό θα εργαστούμε όλοι μαζί να το εδραιώσουμε μέσα από την έρευνα και την παρεχόμενη εκπαίδευση στους φοιτητές μας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενέργεια: Συνομιλίες Κομισιόν - Γερμανίας για οικονομική στήριξη ύψους 200 δισεκ. ευρώ
Πάτρα - Κάλεσμα Δημοτικής Αρχής και Εργατικού Κέντρου:  «Όλοι στον αγώνα για φτηνό ρεύμα, καύσιμα και τρόφιμα»
Πάτρα – Υπόθεση revenge porn: Συγκλονίζει θύμα του κυκλώματος - «Είναι σαν βιασμός» BINTEO
Μιχάλης Κατρίνης στην «Π»: Ζητάμε ισχυρή εντολή για να γίνει το ΠΑΣΟΚ εγγυητής ομαλών εξελίξεων