Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Στέργιο Ρέππα

Θλίψη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Στέργιου Ρέππα.

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Στέργιο Ρέππα

Για την θλιβερή είδηση για τον θάνατο του καθηγητή Στέργιου Ρέππα, με ανακοίνωση του το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας,

αναφέρει τα εξής:

«Βαθιά θλίψη γέμισε τις καρδιές μας η είδηση του θανάτου του καθηγητή Στέργιου Ρέππα, στις 19 Μαρτίου 2023. Μόλις 36 ετών, ο αγαπημένος μας Στέργιος ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος που είχε το χάρισμα να κερδίζει την αγάπη όλων όσων τον γνώριζαν και είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τόσο την επιστημονική του κατάρτιση, όσο και την επαγγελματική του υπευθυνότητα.

Με τη φλόγα του Βορειοελλαδίτη, αν και νεοδιόριστος, κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στις καρδιές τόσο των συναδέλφων του όσο και των αγαπημένων του μαθητών.

Ήταν άνθρωπος με αξίες και ήθος, πάντα ευγενικός, δημιουργικός, δραστήριος, εργατικός, με τόση διάθεση να προσφέρει στο έργο του, ως εκπαιδευτικός και ως παιδαγωγός.

Είχε κατορθώσει να γίνει αυτή η γέφυρα που όλοι θέλουμε για να περάσουν οι μαθητές μας απέναντι. Ήταν τόσο χαρούμενος που ήρθε να διδάξει στο σχολείο μας κι έλεγε πως δεν τον κουράζει η δουλειά γιατί ήταν μαθημένος στα δύσκολα από τότε που εργαζόταν στο Νοσοκομείο.

Είχε κι ο ίδιος ακόρεστη δίψα για μάθηση γι’ αυτό συνέχιζε τις σπουδές του και δεν σταμάτησε στο ένα μεταπτυχιακό αλλά τελείωνε και το δεύτερο. Κι αυτή τη φλόγα κατάφερε να τη μεταλαμπαδεύσει και στους μαθητές του. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο σχολείο μας.

Ο σύλλογός μας αποφάσισε να εκφράσει συλλυπητήρια στους οικείους του, να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία, να καταθέσει στεφάνι, να κάνει μία δωρεά στο όνομά του,  να αφιερώσει τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη μνήμη του και σαν ελάχιστο φόρο τιμής να δώσει στην αίθουσα όπου δίδασκε το όνομά του».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ