Το «αντίο» της Αχαγιάς ΄82 στον Σπύρο Γκοργκόλη
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αχαγιάς ΄82 αποτελεί ο Σπύρος Γκοργκόλης, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον έμπειρο κόουτς για τις υπηρεσίες του.
Η ανακοίνωση της Αχαγιάς ΄82 αναφέρει τα εξής:
«Η οικογένεια της Αχαγιάς 82 Αυγέρος ανακοινώνει επίσημα τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Γκοργκόλη.
Ο coach Γκοργκόλης υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, προσφέροντας στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό και απόλυτη αφοσίωση καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και για τις ξεχωριστές στιγμές που ζήσαμε μαζί στο παρκέ.
Για εμάς, η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί ένα οριστικό «αντίο», αλλά ένα «εις το επανιδείν». Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν προσωρινά σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο η εκτίμηση και ο σεβασμός παραμένουν αναλλοίωτα.
Coach, σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου και σε κάθε προσωπικό σου στόχο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς να σώσετε την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμό
Με τους Ευρωπαίους Περιηγητές στα Χαμάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο Πολύεδρο: ΦΩΤΟ
Νέο Android malware με AI που κλέβει PIN και κωδικούς και δεν φεύγει με unistall
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
Η μεγάλη γιορτή της μπύρας για πρώτη φορά στην Πάτρα
