Το «αντίο» του Προμηθέα στον Νίκο Αρβανίτη
Η συνεργασία του Προμηθέα με τον Νίκο Αρβανίτη ολοκληρώθηκε, με την πατρινή ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Αιγιώτη κόουτς.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:
«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αρβανίτη, με την οποίο η ομάδα μας μετά από πολυετή συμπόρευση θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.
Ο Νίκος Αρβανίτης εντάχθηκε στο προπονητικό staff του Προμηθέα το καλοκαίρι του 2020 και παρέμεινε στην ομάδα μας για πέντε σεζόν (2020-21, 2021-22, 2023-24, 2024-25, 2025-26), ενώ τη σεζόν 2022-23 είχε αναλάβει για μικρό διάστημα τον Προμηθέα 2014 στη National League 2.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
