Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας
Έξι συλλήψεις σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε Αιγιάλεια και Νέα Μανολάδα
Συνολικά έξι νέες συλλήψεις είχαμε χθες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε Αιγιάλεια και σε Νέα Μανολάδα.
Συγκεκριμένα, χθες συνελήφθησαν σε περιοχές της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.
Στη δεύτερη περίπτωση στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Νέα Μανολάδα, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,5 γραμμάρια κάνναβης.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ γραμμάρια κάνναβης και δυο φυτά της ναρκωτικής ουσίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις το κινητό χωρίς να χαλάσεις την οθόνη
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Τιμή στη μνήμη του Μήτσου Ρεμπούτσικα στην Κάτω Αχαΐα.
Πώς μειώνεις τη σπατάλη τροφίμων στο σπίτι
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
