Το «ευχαριστώ» του ΝΟΠ στον Γ. Γιαννουρή

ΝΟΠ

Ο έμπειρος προπονητής πόλο Γιάννης Γιαννουρής με την ευκαιρία της παρουσία τους στην Πάτρα για να διδάξει στο σεμινάριο του ΣΕΠΥ, βρέθηκε από την Παρασκευή στην πόλη και παρακολούθησε στο “Αν. Πεπανός” και τις προπονήσεις των τμημάτων του ΝΟΠ  με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση με τον Ομιλο.

 

Μάλιστα η διοίκηση του ΝΟΠ με ανάρτηση του στα social media, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την βοήθεια του στην Πάτρα  με τους νεαρούς αθλητές να ακούν συμβουλές από ένα πολύπειρο προπονητή.

 

Η ανάρτηση του Ομίλου: «Μια όμορφη αθλητική εικόνα παρουσίαζε το βράδυ της Παρασκευής το κολυμβητήριο Πεπανός γεμάτο αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία να προπονούνται στις δύο δεξαμενές. Τα τμήματα κολύμβησης και πόλο του ΝΟΠ σε πλήρη δραστηριότητα και τους προπονητές/τριες να καθοδηγούν υπομονετικά τα παιδιά.

Ιδιαίτερο γεγονός η παρουσία του Γ. Γιαννουρή, που με την ευκαιρία της διεξαγωγής τεχνικού σεμιναρίου του Συνδέσμου Προπονητών (ΣΕΔΥ) το Σάββατο, βρέθηκε στην Πάτρα μια ημέρα νωρίτερα προσκεκλημένος του Ομίλου.

 

Τύχη αγαθή για τους νεαρούς πολίστες να ακούσουν τον έμπειρο προπονητή και να συνεργαστούν μαζί του στην εκτέλεση τεχνικών ασκήσεων.

Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Γ. Γιαννουρή για το συνεχές ενδιαφέρον για τον ΝΟΠ και την ακατάπαυστη συμβολή σου στην ανάπτυξη του πόλο και την υποστήριξη όλων των αθλητών/αθλητριών».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ