Το «ευχαριστώ» του ΝΟΠ στους φιλάθλους που ταξίδευσαν στην Αθήνα
Σύντομα θα γίνει ο απολογισμός για την φετινή σεζόν στις γυναίκες
Η διοίκηση του ΝΟΠ με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους φίλαθλους που ταξίδευσαν στην Αθήνα και στήριξαν την προσπάθεια της γυναίκειας ομάδας για την παραμονή.
Παράλληλα, το ΔΣ έστειλε και μήνυμα ότι ι όμιλος θα επιστρέψει εκεί , όπου ανήκει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΝΟΠ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» στους Πατρινούς φίλους του Ομίλου, που ταξίδεψαν στην Αθήνα και στάθηκαν με φωνή, πάθος και ψυχή στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μας.
Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που όλοι επιθυμούσαμε, όμως η παρουσία τους στις εξέδρες αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο ΝΟΠ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Είναι ιδέα, ιστορία, οικογένεια. Οι φωνές τους και η αστείρευτη πίστη τους στις δύσκολες στιγμές θύμισαν σε όλους τι σημαίνει πραγματικά να υπηρετείς αυτό το σκουφάκι.
Σε μια εποχή όπου το συναίσθημα συχνά χάνεται, εκείνοι απέδειξαν πως η αγάπη για τον ΝΟΠ παραμένει ζωντανή, δυνατή και ανυποχώρητη.
Ο ΝΟΠ περνά δυσκολίες, αλλά να είναι όλοι βέβαιοι πως, με τον κόσμο στο πλευρό του, θα επιστρέψει πολύ σύντομα εκεί όπου πραγματικά ανήκει”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
