Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας
Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023.
Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023.
Συμμετοχή είχαν περίπου 2.500 δρομείς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε με 110 δρομείς στα 5 χιλιόμετρα και με 8 δρομείς στα 21 χιλιόμετρα.

Η Διοίκηση του ΕΑΠ εκφράζει συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που υποστήριξαν ένθερμα την εκδήλωση.
Το ΕΑΠ συμμετέχει διαχρονικά σε εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να ενώσουν εκπαιδευτικά, αθλητικά και πολιτιστικά, φοιτητές από Πανεπιστημιακές Σχολές της Ελλάδας, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο και θα παραμείνει αρωγός σε παρόμοιες δράσεις.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η οργή της Ελένης Ράντου για την AI φωτογραφία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο νοσοκομείο
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
«Πετάει, πετάει» έρχεται στην Πάτρα και στο θέατρο «Πάνθεον»
Πώς να προπαραγγείλετε τα έξυπνα γυαλιά Xreal Aura με Android XR
