Το έγγραφο – ντοκουμέντο που πρόδωσε τον Απόστολο Λύτρα: Τον «έκαψε» η τελευταία απάντηση στο ερωτηματολόγιο των Αρχών

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, από την πρώτη στιγμή ήταν αποφασισμένη να τον καταγγείλει, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, το ένα μετά το άλλο.

έγγραφο

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως μέρα με τη μέρα, για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα.

Ένα έγγραφο βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας, το οποίο αποτελεί κομμάτι του «παζλ» της πολύκροτης υπόθεσης, καθώς μέσω αυτού του εγγράφου, αποκαλύφθηκε στις Αρχές, ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στη σύζυγό του με τον ξυλοδαρμό της και… δεν έπεσε από τις σκάλες.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον Απ. Λύτρα να μεταφέρει τη χτυπημένη από τον ίδιο σύζυγό του στο νοσοκομείο

Το έγγραφο που δημοσιοποίησε το Star, είναι το ερωτηματολόγιο που έδωσαν οι αρχές στην 37χρονη δικηγόρο να συμπληρώσει, ενώ εκείνη αρχικά δεν είχε μιλήσει για κακοποίηση φοβούμενη, ότι θα το μάθει ο σύζυγός της και θα αποφύγει τη σύλληψη.

Έτσι λοιπόν, στις ερωτήσει που αφορούσαν κακοποίηση, η γυναίκα απάντησε αρνητικά. Για την ακρίβεια, απάντησε αρνητικά στις 9 από τις 10 ερωτήσεις. Στην 10η όμως, που αφορούσε το panic button, η 37χρονο απάντησε θετικά. «Ναι, το επιθυμώ» έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδυνεύει η σωματική της ασφάλεια.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, από την πρώτη στιγμή ήταν αποφασισμένη να τον καταγγείλει, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, το ένα μετά το άλλο.

Με την βοήθεια των γιατρών, στους οποίους μίλησε πρώτα αλλά και με μικρές λεπτομέρειες -όπως το ερωτηματολόγιο- η ίδια κατάφερε να στείλει τα «μηνύματα» που έπρεπε στις Αρχές, τα οποία οδήγησαν γρήγορα στη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου.

Οι στιγμές που οι αστυνομικοί τον πήραν μαζί τους, έχει καταγραφεί σε κάμερες όπως όμως και η στιγμή -λίγο νωρίτερα- που το ζευγάρι περνούσε μαζί την πύλη του νοσοκομείο, για να ζητήσει ιατρική βοήθεια, χωρίς αρχικά να προδώσει το μυστικό του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, .τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 37χρονη, έδειξαν ;oti είχε τραύματα -όπως εκχυμώσεις και κατάγματα- από τον ξυλοδαρμό. Επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής δηλαδή, την αρχική διάγνωση του γιατρού που εξέταση πρώτος την 37χρονη…

 

Ο ίδιος ο ποινικολόγος πάντως, με ανακοίνωση που έβγαλε το απόγευμα της Τρίτης (18/6/24) τονίζει πως η γυναίκα του επινόησε το αφήγημα πως έπεσε από τη σκάλα για να προστατεύσει τα παιδιά του…

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή όλου του κόσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα. Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο…

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.

Θα ήθελα, μόνον, να τονίσω τα εξής: α) ουδέποτε άσκησα την οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό μου. Αυτό, δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς “ειδήσεις” για δήθεν “άλλες” πράξεις που δήθεν “τέλεσα”. β) Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο, σε βάρος μου, δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους.

Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μην γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κλπ.

Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου απο την σκάλα • την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα . Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Ο Κασσελάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»

Λύτρας: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι η σύζυγός μου έπεσε από στις σκάλες, την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια»

Εφυγαν τραπεζάκια χωρίς δημοτικά τέλη, «Ο δήμος Πατρέων χάνει 160.000 ευρώ σε έσοδα» λέει η Εστίαση

Hot-Dry-Wind: Το φαινόμενο που ανεβάζει τη θερμοκρασία πάνω από το κανονικό, «καυσωνικές» συνθήκες και στη Δυτική Ελλάδα