Το FBI μπήκε για έρευνα στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν – Ψάχνουν απόρρητα έγγραφα!

Οι πράκτορες έφτασαν το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του Μπάιντεν στο Ρεχόμποθ.

Το FBI μπήκε για έρευνα στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν - Ψάχνουν απόρρητα έγγραφα!

Πράκτορες του FBI ερευνούν την Τετάρτη το σπίτι του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην παραλία Ρεχόμποθ του Ντέλαγουερ, στο πλαίσιο έρευνας για την προηγούμενη ανακάλυψη απόρρητων εγγράφων σε άλλες τοποθεσίες που συνδέονται με τον πρόεδρο, δήλωσε ο προσωπικός του δικηγόρος.

Οι πράκτορες έφτασαν το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του Μπάιντεν στο Ρεχόμποθ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά την ανακάλυψη διαβαθμισμένων εγγράφων σε ιδιωτικό γραφείο σε δεξαμενή σκέψης στην Ουάσινγκτον, το οποίο ο Μπάιντεν είχε χρησιμοποιήσει όσο ήταν ιδιώτης, και στην κατοικία του στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέαρ.

Η έρευνα της Τετάρτης στο σπίτι του στο Ρεχόμποθ είναι η πρώτη δημόσια γνωστή φορά που το FBI διεξάγει έρευνα εκεί. Ο δικηγόρος του Μπάιντεν, Μπομπ Μπάουερ, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι προσωπικοί δικηγόροι του προέδρου στις 11 Ιανουαρίου διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του Ρεχόμποθ και στην κατοικία του Γουίλμινγκτον.

Ενώ στο Γουίλμινγκτον βρέθηκαν απόρρητα αρχεία από τους εν λόγω δικηγόρους, η έρευνα στο Ρεχόμποθ από τους δικηγόρους δεν βρήκε τέτοια έγγραφα, σύμφωνα με τον Μπάουερ.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments