Το φιόρδ του ερημίτη: Μια παραλία για αρκετά «ψαγμένους» (βίντεο)

Μια πρόταση για ψαγμένους: Το φιόρδ του ερημίτη. Κρυστάλλινα νερά και βουτιές μόνο για λίγους – Το βίντεο θα σας εντυπωσιάσει

Το φιόρδ του ερημίτη

Η Πελοπόννησος και οι εκπλήξεις που κρύβουν οι παραλίες της… Όσο κι αν ταξιδεύεις στην Ελλάδα, πάντα θα ανακαλύπτεις ένα μέρος, μια τοποθεσία, ένα αξιοθέατο που θα σε εκπλήξει. Παραλίες άγνωστες και μέρη εξωτικά που δεν φανταζόσουν ότι θα δεις στην Ελλάδα. Κάποια από αυτά παραμένουν ακόμη άγνωστα στον περισσότερο κόσμο. Μια τέτοια περίπτωση είναι το γαλάζιο φιόρδ της Αργολίδας που είναι για πολύ ψαγμένους και όσους έχουν… ψάξει πολύ για παραλίες στις οποίες θα κάνουν μπάνιο… μόνοι τους!

Παραλίες Πελοπόννησος: Το φιόρδ του ερημίτη

Το φιόρδ του ερημίτη

Αυτή η μικρή παραλία που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν είναι γνωστή ούτε έχει κάποιο όνομα. Θα μπορούσαμε να την αναφέρουμε ως το φιόρδ του ερημίτη όπως το αποκαλεί και το κανάλι Haanity που έχει κάνει τις λήψεις και έχει δημιουργήσει το βίντεο. Η μικρή αυτή παραλία βρίσκεται στην κοιλάδα της Αργολίδας και όπως φαίνεται μάλλον κάποιος την έχει επισκεφθεί αρκετά καθώς φαίνονται από ψηλά ένα κανό και μια μικρή πρόχειρη κατασκευή από ξύλα.

Η μικρή αυτή παραλία έχει γαλάζια, κρυστάλλινα νερά και μπορείς να φτάσεις με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο προφανής με σκάφος. Έτσι πιθανόν φτάνουν οι περισσότεροι καθώς μπορείς να αράξεις με το σκάφος κοντά και να κάνεις τις βουτιές σου ή να βγεις στην ακτή. Μπορείς, ωστόσο, να φτάσεις και μέσω ξηράς από ένα μονοπάτι το οποίο έρχεται από την Κοιλάδα της Αργολίδας.

Για να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται, μπορείτε να την εντοπίσετε στους χάρτες της Google.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Δυο ώρες μακριά από την Αθήνα

Η Πελοπόννησος προσφέρεται για μονοήμερες εκδρομές αλλά και για αποδράσεις του σαββατοκύριακου είτε θες να πας στο βουνό ή στη θάλασσα. Η Αργολίδα είναι μια από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις αν θες να απολαύσεις παραλίες με καθαρά νερά και χωρίς πολυκοσμία.

παραλίες που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί

Ακόμη μπορείς να βρεις και παραλίες που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί. Μια τέτοια περίπτωση είναι η παραλία Καραθώνα στην Αργολίδα. Μια τεράστια αμμώδης παραλία που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Είναι μια παραλία που ενδείκνυται ακόμη και για σαββατοκύριακο μιας και είναι μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα.

Δείτε επίσης

Η παραλία με την πλούσια βλάστηση και τα κρυστάλλινα νερά 1 ώρα και 20 λεπτά από την Αθήνα

Το νησί στην Πελοπόννησο που κρύφτηκε ένα από τα πιο παράνομα ζευγάρια της ιστορίας

5 υπέροχα σαν σε νησί χωριά στην Πελοπόννησο που ακουμπούν στη θάλασσα

πηγή https://exploringgreece.tv

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop