Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Το καλοκαίρι του 2021, η πόλη της Πάτρας υποδέχθηκε το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ, έναν σύγχρονο και δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό με 55 χρόνια ιστορίας, που δεν σταματά να εξελίσσεται. Πιστό στην παράδοση και στις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση σπουδαστών και γονέων ως συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ έθεσε από την αρχή ως στόχο του να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Και το κατάφερε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπως μαρτυρούν οι σπουδαστές του.

  • 55 χρόνια εκπαιδευτικής πρωτοπορίας
  • 53.000 απόφοιτοι – πετυχημένοι επαγγελματίες
  • 10 τομείς σπουδών (Υγεία, Ομορφιά, Τουριστικά, Γαστρονομία, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Διοίκηση & Οικονομία, Παιδαγωγικά)
  • 92% επιτυχία στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης
  • Περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενοι φορείς & επιχειρήσεις

είναι μερικοί μόνο από τους αριθμούς που σηματοδοτούν την πορεία του Οργανισμού.

Το I.I.E.K. ΣΒΙΕ στεγάζεται σε ένα από τα πλέον εμβληματικά κτίρια της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 95) και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις. Μια τεράστια επένδυση, αντάξια της φήμης και της ιστορίας του Οργανισμού.

Οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ δεν είναι απλώς “μία ακόμα επιλογή”.

Είναι η εγγύηση ότι θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθείς στα επαγγέλματα του αύριο.

Είναι η ασφάλεια της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών στη Δυτική Ελλάδα.

Είναι η υπεροχή του να σπουδάζεις σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σε state-of-the-art εργαστήρια.

Είναι η σιγουριά ότι θα πετύχεις το στόχο σου γιατί διδάσκεσαι από τους καλύτερους.

Είναι η κατοχύρωση που σου εξασφαλίζει το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι οι εμπειρίες ζωής και οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου χαρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στο sbie.edu.gr μπορείς να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ.

Κάλεσε άμεσα στο 2610 277.770, κλείσε το ραντεβού σου με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο εκπαίδευσης και επωφελήσου από την επιδότηση διδάκτρων με την έγκαιρη κράτηση της θέσης σου.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

O Βασίλης Σαμπράκος, Σύμβουλος Καριέρας στον Τομέα Αθλητισμού και Προπονητικής, κατευθύνει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε σύγχρονους επαγγελματικούς δρόμους που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ικανότητες και στις επιδιώξεις τους.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Γλυκές δημιουργίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καταξιωμένοι καθηγητές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άφθονο μεράκι. Η Ζαχαροπλαστική, στα καλύτερά της.

 

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Ο Γιάννης Αποστολάκης μυεί τους αυριανούς σεφ στα μυστικά της Μαγειρικής, τους ξεναγεί σε εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος και τους αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές γιορτινών εκδηλώσεων με κοινωνικό πρόσημο. Ενίοτε, ο Φάνης Λαμπρόπουλος «κλέβει» την παράσταση και… τις λιχουδιές.

Η Αισθητική είναι τέχνη. Οι σπουδάστριες του Τομέα Beauty & MakeUp του ΙΕΚ ΣΒΙΕ επιμελούνται «ζωντανούς πίνακες» του Picassoσε μια λαμπρή τελετή με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, «μεταφέρουν» το Καρναβάλι της Βενετίας στο Ζάππειο με τις μοναδικές δημιουργίες τους  και συγκεντρώνουν το θαυμασμό καλεσμένων και ειδικών. Όταν η γνώση συναντά την εφευρετικότητα, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Οι σπουδές στον Τομέα Υγείας, πιο επίκαιρες από ποτέ λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης επαγγελματιών, απαιτούν εξειδίκευση. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει δώδεκα (12) ειδικότητες Υγείας σε εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες και με το κύρος του πρωτοπόρου στον κλάδο.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Οι κορυφαίοι όμιλοι Ξενοδοχείων και Τουριστικών Πρακτορείων δίνουν το «παρών» στις ημέρες καριέρας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων συναντούν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγουν τους χώρους όπου θα πραγματοποιήσουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση και ξεκινούν το ταξίδι της επαγγελματικής τους καταξίωσης.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα άλλαξε τον χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Σε ένα μοναδικό κτίριο – «κόσμημα», στην καρδιά της Πάτρας, οι νέοι σπουδαστές και οι νέες σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη σταδιοδρομία τους.

 

Info

Ι.I.E.K ΣΒΙΕ

Αγίου Ανδρέου 95, Πάτρα

Τηλ : 2610 277.770

sbie.edu.gr

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ