Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη προς την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω να της μεταφέρω κάτι σημαντικό – Ξέρει που μπορεί να με βρει»

Τι είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

μήνυμα

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας κατά τη διάρκεια του τελευταίου «Τούνελ» της σεζόν.

Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

«Με αυτή τη γυναίκα, πέρα από ρεπόρτερ που έψαχνε την αλήθεια, είχα και μία άλλη σχέση. Μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά. Την έβλεπα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο και μπορεί κάποιους και να τους εκνευρίζει, σαν άνθρωπο και σαν μητέρα. Είχαμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στη μητέρα των τριών παιδιών μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο μία δεύτερη σκέψη την σταμάτησε.

«Κάποια στιγμή πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο. Θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση, αλλά μετά μία δεύτερη σκέψη, πιο δυνατή, δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί είναι σημαντικό. Εξάλλου, ξέρει η ίδια που μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα», είπε.