Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ υποδέχεται το Φθινόπωρο, με στόχο ένα νέο ξεκίνημα!
Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr! Ανέκαθεν, το φθινόπωρο είναι η εποχή που μας επαναφέρει στην καθημερινότητα, ύστερα από τη χαλαρότητα του καλοκαιριού… Αυτό σηματοδοτεί από μόνο του ένα νέο ξεκίνημα, με αλλαγές στη διατροφή μας, νέες ασχολίες και χόμπι, και ενδιαφέρουσες εμπειρίες!
Στο φθινοπωρινό τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το περιοδικό μας καλεί να ξαναμαζευτούμε στο σπίτι με φίλους και να δοκιμάσουμε τα κρασιά της εποχής, μαζί με νόστιμες προτάσεις που θα τα συνοδέψουν. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, μπορούμε να ανακαλύψουμε προτάσεις για βόλτες σε φθινοπωρινούς προορισμούς, ιδέες για να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να ξεκινήσουμε νέες καλύτερες συνήθειες για την ευεξία μας, καθώς και άρθρα για βόλτες, ταινίες και εκδρομές με φίλους ή οικογένεια.
Και ποιος είπε ότι η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού ή ακόμα και της ντουλάπας δεν παίζει ρόλο στη δημιουργία θετικών συναισθημάτων και θα ανανεώσει την ψυχολογία μας; Όλα αυτά είναι εφικτά αν εμείς οι ίδιοι θέσουμε τους προσωπικούς μας στόχους για κάθε νέο ξεκίνημα, και το νέο τεύχος μας καλεί να επιλέξουμε εμείς τις αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας, μέσα από την πλούσια θεματολογία του!
Το περιοδικό διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market.
Μαζί για όσα αγαπάς! #giaosaagapas
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Θεία Λειτουργία για την Αγία Παρασκευή στο Παλαιό Πάος ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
Κωνσταντίνος Βασάλος: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του ΦΩΤΟ
