Το Netflix λανσάρει νέο «φθηνό» πακέτο με διαφημίσεις – Πόσο θα κοστίζει

Το νέο πακέτο ξεκινά από τις 3 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και σταδιακά θα επεκτείνεται και σε άλλες χώρες

netflix

Αλλαγές έρχονται στην εταιρία της Netflix, προκειμένου να αυξήσει τις συνδρομές και κυρίως να βελτιώσει τα έσοδα της, όπου ανακοίνωσε το νέο προσφερόμενο πακέτο φτηνότερης συνδρομής που θα περιλαμβάνει και διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα θα χρεώνει 6,99 δολάρια το μήνα για τη νέα υπηρεσία που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις και θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ.

Το νέο πακέτο θα διατεθεί επίσης σταδιακά, μέσα στο Νοέμβριο, σε άλλες 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας, της Βραζιλίας και της Αυστραλίας. Ωστόσο, σταδιακά το πακέτο θα προσφέρεται και σε άλλες χώρες.

Οι διαφημίσεις θα έχουν διάρκεια από 15 έως 30 δευτερόλεπτα έκαστη και δεν θα ξεπερνούν συνολικά τα πέντε λεπτά την ώρα.

Το φτηνότερο πακέτο δεν θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» ταινίες και σειρές, ενώ ένας περιορισμένος αριθμός ταινιών και σειρών δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμος σε κάποιες χώρες λόγω περιορισμών που προκύπτουν από τα πνευματικά δικαιώματα.

Η εν λόγω συνδρομή θα είναι από τις χαμηλότερες στον κλάδο. Οι αντίστοιχες συνδρομές, με διαφημίσεις, στην πλατφόρμα του Disney+ και του Hulu κυμαίνονται στα 7,99 δολάρια, ενώ της HBO Max αγγίζουν τα 9,99 δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία υπολογίζει πως θα διασφαλίσει τουλάχιστον 3 δολάρια το μήνα ανά χρήστη, από τα διαφημιστικά έσοδα.

 

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

voucher
Ειδήσεις Πάτρα